Delavnica CELOSTNE PRISOTNOSTI

Kdaj: Petek, 17. 5. 2024 od 17.30 do 21.30

Prispevek: 50 EUR

Omejitev: Največ 12 udeležencev. 

Kje: PUUTI / studio življenja in umetnosti // Ljubljana – Šentvid


OPIS: Živimo v časih, ko je biti in ostati osredotočen postala prava umetnost življenja. Naša naravno dana in prepotrebna sposobnost ohranjanja naše celostne prisotnosti je namreč na izjemno težki preizkušnji. To, kako osredotočeni oz. osredinjeni smo, vpliva na našo življenjsko srečo, mirnost in zdravje.  In sprejemanje sebe. A mamljivo čutnih in ostalih informacij je vse več, veliko preveč, kar nedvomno pomeni, da smo praktično vsak trenutek dneva, celo vsak trenutek našega življenja, izzvani, da nam pozornost uhaja in se tako prši na vse konce in kraje. V kratkem časovnem razmaku smo povsod in nikjer, kar dobesedno pomeni, da poglabljanje v življenje, ki nas obdaja in je v nas, praktično ni več mogoče. Razpršenost naše osredotočenosti pa žal pomeni tudi razpršenost naše energije. Energije, ki je namenjena naši rasti, ki je namenjena naši čutni jasnosti in bistrosti naših misli ter moči naših uvidov. 

Če smo še 15 let nazaj iskali informacije in hlastali za vse več podatki in znanji, se je danes vse postavilo na glavo. Danes se nahajamo v časih, ko se je potrebno naučiti imeti informacijski filter, celo informacijski zid, ki nas bo lahko zaščitil pred nepotrebnim vdorom škodljivih informacij, ki s seboj lahko nosijo škodljive energije, se dotikajo naših čutnih centrov in tako našo globinsko – dušno – modrost prelivajo z nesnago. Prav zato se danes moramo naučiti, kako iz sebe odstraniti vse, česar ne potrebujemo in nam obenem škodi na poti do  ponovne aktivacije z najglobljim bistvom našega obstoja. 

Organizacija in izpeljava te delavnica je bil močan klic nekega posebnega trenutka, ki sporoča globok in pristen namen, da izkustveno in mistično – filozofsko najdemo pot in pristope, ki nam bodo pomagali strniti našo energijo in s tem ponovno najti sebe in se tako ohraniti v svoji celostni prisotnosti v tukaj in zdaj. Vse to z zavedanjem, kaj je vsakemu od nas za storiti v našem naslednjem življenjskem koraku. Naše 4-urno srečanje bo tudi izkustveno prikazalo različne pristope, ki pomagajo krepiti našo pozornost, obenem pa se bomo dotaknili prejemanja uvidov, ki nas globinsko usmerjajo, kaj v naša življenja in v nas ne sodi (več) ter kaj je tisto podporno, čemur naj bodo naša vrata vedno neustrašno odprta. Vrata, skozi katere lahko stopimo na pot celovitega sebe. 

VABLJENI!


PRIJAVITE SE preko spodnjega obrazca. Povpraševanje pa lahko pošljete tudi na: anima@sentio.si

PRIJAVNI OBRAZEC:

PRIJAVA delavnica CELOSTNA PRISOTNOST
Prijavljam se na: *
Prispevek želim plačati ... *