MULTICENTERING ENODNEVNI CELOSTNI OBNOVITVENI OBRED (MULTIDMENSIONAL CENTERING)

Večurni obred sestavljajo edinstveno oblikovani pristopi procesnega življenjskega učenja in izkušanja, z namenom celostnega učenje večdimenzionalnega vračanja v svoj življenjski center. Procesno učenje, z različnimi individualno uporabljenimi pristopi, vpliva na celostno življenjsko obnavljanja in rast. Skrbno vodeni individualni protokoli mistično – filozofsko osmišljujejo življenje in bivanje, obujajo občutke pristnosti in globine doživljanja življenja, predvsem pa nam skozi različna čutna razumevanja sporočajo večino tistega, kar moramo vedeti o sebi. Vsaka nova izkušnja nam podarja možnost učenja, ki odpira vrata do življenjskega uravnovešanja. Preko edinstvenega procesno – izkustvenega vodenja in fizično – energetskega obnavljanja posamezniku pomaga pri ponovni obuditvi sposobnosti celostnega čutenja, kot glavnega vodnika na poti do centralne življenjske modrosti.INDIVIDUALNI MULTICENTERING obred je posebne vrste sprostitveno – aktivacijsko – terapevtski ritual, ki je oblikovan prav za čase, v katerih živimo, in za človeka, kakršen je danes.

Več ur trajajoči celostni ritual je ustvarjen z namenom, da človeka očisti vse nepotrebne nesnage, ki mu vse prevečkrat stoji na poti, da ponovne najde in okrepi stik s samim seboj. Ta čarobni terapevtski ritual ima namreč poseben energetsko – intuitivno – fizičen učinek. To povezovanje fizičnega s subtilnim in tudi duhovnim je tisto, ki pomaga rušiti zidove, odstranjevati plasti in odkrivati resnico, ki živi v samem duhovnem bistvu vsakega izmed nas. Ko človek živi svojo resnico, uravnovešen in v skladu z vsemi svojimi ravnmi, živi celostno in zdravo.


TRAJANJE: zasebni ritual traja približno 4 – 5 ur.

POTEK IN CILJ RITUALA:

  • intera pogovor

  • energijsko – terapevtska masaža celotnega telesa

  • individualno vodena praksa meditacije za krepitev lastnega vpogleda in odstranitev stresa ter za reaktivacijo globinskega čutenja, posledično aktiviranje in doživljanje globoke notranje mirnosti.

CENA: 280 EUR/ritual

RITUAL KREIRA IN IZVAJA: Tina Pustovrh Puc

Pošljite povpraševanje na: anima@sentio.si